Menu
RSS

Antalya’da Bulunan CHP Gurup Başkanvekili Başarır’dan Tütüncü’ye Jet Ski Göndermesi

Antalya’da Bulunan CHP Gurup Başkanvekili Başarır’dan Tütüncü’ye Jet Ski Göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Mahir Başarır ve Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Başkanlığı’nda düzenledikleri basın toplantısıyla

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'ye sert eleştirilerde bulundular. Başarır Cübbeli’nin jet skisine gönderme yaparak “Her şeye rağmen halkımızı uyarıyoruz. Bu modern, çağdaş ve güzel kentimizi teslim edemeyiz. Bu adayı, cübbelinin jet skisine bindirip, Konyaaltı Plaj'ından evine yollayalım" dedi.

Başarır, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Antalya'nın emaneti olduğunu belirtmek isterim. Maalesef Ak Parti adayı Hakan Tütüncü'nün tarikat çevreleriyle iç içe olması ve Cübbeli Ahmet Hoca ile fotoğraflarının çıkması endişe vericidir.

Bu modern ve çağdaş kenti böyle bir zihniyete teslim etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Videosu:

Antalya'nın, Cumhuriyet'in ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetini olduğunu ve Genel Başkan Özgür Özel'inde ayrı bir kıymet verdiğini vurgulayan Başarır, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'ye yüklenerek, "Bundan 1 hafta önce Antalya'ya geldiğimde bir şey söylemiştim.

Cumhuriyet maskesi takanlara inanmayın. Onlar, Cumhuriyet maskesini geçici olarak takıp, seçimden sonra bu maskeyi çıkardıkları zaman ortaya Cübbeli çıkacak, tarikat çıkacak demiştim, yanılmamışım. Üzülerek söylüyorum ki, Ak Parti adayının Cübbeli Ahmet Hoca denilen kişiyle fotoğraflarını gördüm.

Bunu ne Antalya ne Antalyalı güzel kentin insanları kabul edemez. Büyükşehir Belediye Başkanın uğrayacağı tek yer Anıtkabir'dir, Atatürk'ün gezdiği sokaklardır ve arkasına alacağı tek şeyde ilkeleri ve onun fotoğrafladır. Biz, Antalya'ya böyle bir zihniyete teslim etmeyeceğiz.

Çok mutluyum ki, anketlerde birçok ilçede ve merkezde Antalya'nın tercihi yine Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu görüyoruz. Her şeye rağmen halkımızı uyarıyoruz. Bu modern, çağdaş ve güzel kentimizi teslim edemeyiz. Bu adayı, cübbelinin jet skisine bindirip,

Konyaaltı Plaj'ından evine yollayalım" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise, "2 gündür kamuoyunda dolaşan bir fotoğrafı maalesef biz de gördük. Bu fotoğraf aslında çok şeyi anlatıyor. Ama yine de hem merakımızdan hem de Antalya'mıza layık olanlara olan inancımızdan dolayı bazı sorularımız var.

Antalya' da AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sn. Tütüncü, İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden olan, (gerçi dün itibari ile kendi cemaatinden de afaroz edildiğini tüm kamuoyu öğrendi) bu gerici zihniyetle Antalya'nın hangi konularını konuşmuştur?

Bir Turizm başkenti olan Antalya'yı, seçim öncesi ziyaret ettiği bu şahısın bakış açısıyla mı yönetecektir? Nüfusunun yaklaşık 10 katı turist alan Antalya'da Cübbe ve Sarık belediyeciliği neden vaatlerinin arasında yoktur? Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili düşüncesi nedir?

2 gündür televizyonlarda cumhuriyetçilikten Atatürk'ten bahseden bu aday Cumhuriyeti bu şekilde mi tanımlamaktadır? CHP Antalya il Başkanı olarak kendisine bu soruları sormayı bir borç biliyorum. Antalya'nın geleceği ve kaderi bu tür kişilere, bu tür zihniyetlere bırakılamayacak kadar

önemli ve değerlidir" ifadeleriyle Tütüncü'ye sorularını yöneltti.

yukarı çık
0
Paylaşım