Menu
RSS

Antalya’da Cep Telefonu Hırsızlığı Kameraya Takıldı

Antalya’da Cep Telefonu Hırsızlığı Kameraya Takıldı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde bir bowling salonunda meydana gelen cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameraları kaydedildi. Manavgat'taki bir bowling salonunda dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, müşteri gibi içeri giren kimliği belirsiz kişi, etrafta kimsenin olmamasından faydalanarak kasanın bankosu üzerindeki cep telefonunu aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Telefonunun olmadığını fark eden salon çalışanı 19 yaşındaki Haydar Can Durmuş, kamera kayıtlarını incelediğinde telefonun çalındığını belirledi. Durumu polise haber veren Durmuş, hırsızlık şüphelisinden şikayetçi oldu.

Olayın kendisi arka tarafta paspas için kovalardaki suyu değiştirdiği sırada meydana geldiğini anlatan Durmuş, telefonunun kayıp olduğunu yaklaşık 1 saat sonra fark ettiğini aktardı.

Durmuş, "Telefonu bulamayınca hemen başka bir numaradan aradım. Telefonum kapalıydı. Güvenlik kameralarını kontrol ettiğimizde müşteri gibi içeriye giren bir adamın kasanın önündeki bankodan telefonu alıp gittiğini gördük" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım