Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Cep Telefonu Kaydı Kurtardı

Antalya’da Cep Telefonu Kaydı Kurtardı

Antalya’da hırsızlık yapılan evdeki poşette parmak izi bulunan A.M.C., cep telefonunun HTS kayıtlarından olay tarihinde kent dışında olduğu tespit edilince beraat etti.

Antalya'da 5 Mayıs 2014 tarihinde Muratpaşa ilçesi Güzelbağ Mahallesi Zeybek Sokak'taki bir eve pencereden giren hırsız, bir poşetteki kolye, zincir ve kol saatinin yanı sıra, 800 lira ve 8 doları çaldı.

Yapılan araştırmada içindeki ziynet eşyalarıyla paraların çalındığı poşetin olay yerinde bırakıldığı tespit edildi. Yapılan incelemede poşetin üzerinde, müştekiyle A.M.C.'nin parmak izi tespit edildi.

Bunun üzerine A.M.C. hakkında hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçundan Antaya 16'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Suçlamaları kabul etmeyen A.M.C., hırsızlığın olduğu tarihte Antalya'da olmadığını iddia etti. A.M.C., olay yerinde ele geçirilen poşette parmak izinin bulunmasının, suçu işlediği anlamına gelemeyeceğini söyledi.

A.M.C., "Ben 2013 yılında Antalya'da bir öğrenci yurdunda kalıyordum. O dönem kermes düzenlenmişti. Bu kermeste ben de poşetlere ürünlerin doldurulmasına yardımcı olmuştum. Olay yerinde bulunan poşet, benim kermesteyken temas ettiğim bir poşet olabilir. Ben hırsızlık yapmadım" dedi.

Sanığın avukatı Mustafa Alper Oral da kermeste kullanılan poşetleri mahkemeye sundu. Ayrıca avukat Oral, müvekkilinin kullandığı telefondan olay tarihinde nerede bulunduğunun tespit edilebileceğini söyledi. Cep telefonu kayıtlarından olay tarihinde Afyonkarahisar arasında gidip geldiği tespit edilen A.M.C., beraat etti.

yukarı çık
0
Paylaşım