Menu
RSS

Antalya’da Cinsel Saldırı Ve Tehdit Suçlarıyla Aranan Kişiler Baskınla Yakalandı!

Antalya’da Cinsel Saldırı Ve Tehdit Suçlarıyla Aranan Kişiler Baskınla Yakalandı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 2 şüpheli yakalandı. Şahıslardan T.Y.Y mahkeme tarafından tutuklandı, Ö.Y isimli şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili açıklama şöyle;

“24 Temmuz günü “Nitelikli Dolandırıcılık, Cinsel Saldırı, Eziyet ve Tehdit” suçları ile ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına müracaatta bulunan bir şahsın şikayetine istinaden yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Olayın şüphelilerinin T.Y.Y. (41) ve Ö.Y. (34) isimli şahıslar olduğu ve şahısların oturduğu adres tespit edilmiş olup, 03 Ekim günü saat 08.00 sıralarında bahse konu adreste T.Y.Y. ve Ö.Y. isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanmışlardır.

İkamette yapılan aramada; (1) adet diz üstü bilgisayar ve (1) adet dijital video recorder kayıt cihazına da el konulmuştur.

Şüpheli şahıslar hakkında yapılan sorgulamada; T.Y.Y. isimli şahsın “Dini İnanç ve Duyguların İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık ve Ticareti Usulüne Aykırı Terk Etmek” suçlarından (2) adet ARANMA kaydının bulunduğu ve “Kasten Öldürme, 2918 Sayılı Kanuna Aykırılık ve Ticareti Usulüne Aykırı Terk Etmek” suçlarından kayıtlarının bulunduğu tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili olarak 03 Ekim günü haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen şüphelilerden T.Y.Y. isimli şahıs tutuklanmış, Ö.Y. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.”

yukarı çık
0
Paylaşım