Menu
RSS

Antalya’da Esnaf, Memur, İşçi Bayram Etti

Antalya’da Esnaf, Memur, İşçi Bayram Etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi toplu ulaşım esnafına 65 yaş üstü vatandaşlar için yapılan gelir desteği ile belediyede çalışan işçi ve memurların ikramiyelerini ödedi.

Hizmet alımı ile çalışan işçilerin de maaşlarını bayram öncesinde hesaplarına yatıran Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 50 milyon liralık ödeme ile işçinin, memurun ve esnafın yüzünü güldürdü.

Memur ve işçiye ikramiyelerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma esnafının da yüzünü güldürdü.

65 yaş üstü vatandaşların, toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanımı için ulaşım esnafına ödenmek üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın gönderdiği para, toplu ulaşım esnafının hesaplarına yatırıldı. Bayram öncesi yaklaşık 7 milyon lira, 895 ulaşım esnafına ulaştırıldı.

Büyükşehir Belediyesi her dini bayramda gelenek haline getirdiği ikramiye ödemesini Ramazan Bayramı öncesinde yaptı. Bin 135 memur ve 686 işçiye toplam 1 milyon 801 bin 702 lira tutarındaki performans ve ikramiye ödemesi yapıldı.

Büyükşehir, hizmet alımı ile belediyede çalışan yaklaşık 5 bin 850 işçiyi de unutmadı. Toplam 18 milyon 500 bin TL olan tutarında maaş ödemesi işçilerin hesaplarına yatırıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım