Menu
RSS

Antalya’da Gazeteci Haluk Üncel Yaşamını Yitirdi

Antalya’da Gazeteci Haluk Üncel Yaşamını Yitirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in basın danışmanı gazeteci Haluk Üncel, yaşamını yitirdi. Bir süre önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle İstanbul ve Antalya'da tedavisi süren Haluk Üncel, yaşam savaşını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası Üncel'in cenazesi, yarın Muratpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Türbeli Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TÜREL'DEN MESAJ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Üncel'in ölümü üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Türel mesajında, "Biz dava adamlığını onda gördük. Seçim zaferlerimizde mutluluk gözyaşlarına boğulur, hüzünlü zamanlarda kelimeler boğazına takılır konuşamazdı.

Zor bir hastalığa yakalandı yenmeyi başaramadı. En yakın çalışma arkadaşlarımdan Haluk Üncel hakkın rahmetine kavuştu. Mekanın cennet olsun, Allah rahmetini esirgemesin Haluk Abim" ifadelerine yer verdi.

BİRÇOK GAZETEDE YÖNETİCİLİK YAPTI

Mesleğe 1979 yılında Tercüman Gazetesi’nde başlayan Haluk Üncel, sırasıyla Güneş, Posta, Akis Dergisi, Gelişim Spor Dergisi, Sabah Gazetesi’nde yöneticilik görevlerinde bulundu. 1993 yılında da Antalya ile tanıştı.

Kendi deyimi ile 'aşık oldum' dediği Antalya’ya yerleşen Üncel, ilk olarak Sabah Akdeniz ekinin yayın koordinatörü olarak çalıştı.

Daha sonra Akdeniz Atılım Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yapan Haluk Üncel, Akdeniz Basın Vakfı kurucuları arasında yer aldı.

2004-2009 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Danışmanı olan Üncel, 2009-2014 döneminde de hem Sabah Akdeniz’de köşe yazarlığı yaptı, hem Gazete Bir’de Yayın Koordinatörü olarak çalıştı.

Üncel, Menderes Türel’in 2014’deki seçimi kazanmasından bir süre sonra yine basın danışmanlığı görevine döndü.

yukarı çık
0
Paylaşım