Menu
RSS

Antalya’da Gündüz Torbacı Gece Hırsız

  • Yazan 
Antalya’da Gündüz Torbacı Gece Hırsız

Antalya’da 16 ayrı iş yerinden LCD televizyon, fotoğraf makinesi gibi teknolojik ürünler çalan 29 yaşındaki Barış G., polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu tespit edilen G.'nin gündüz torbacılık gece ise hırsızlık yaptığını ortayı çıkardı.

Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde hırsızlık olaylarının meydana gelmesinin ardından araştırma başlatan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çarpı bir araştırma yaptı. Bölgede bulunan çok sayıda kameraları inceleyen polis, daha önceden hırsızlık olaylarından kaydı bulunan ve polislerce 'Çekçekçi Barış' olarak bilinen Barış G.'nin hırsızlıkların faili olduğunu belirledi.

Kendisini polislerin aradığını öğrenen Barış G.'nin, Ankara'nın Çin Mahallesi'ne kaçtığı ortaya çıktı. Orada bir süre kalan Barış G., parası bitince yeniden Antalya'ya geri döndü. G.'nin Zeytinköy'de torbacılık yaptığını belirleyen polis, operasyonla gözaltına aldı. Gencin eşitli zamanlarda 16 ayrı iş yerinden teknolojik ürünler çaldığı ortaya çıktı.

İfadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım