Menu
RSS

Antalya’da Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Antalya’da Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Antalya’nın Serik ve Manavgat ilçelerinde farklı zamanlarda hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2'si, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Serik İlçesi Boğazkent Mahallesi'nde 30 Aralık'ta 4 evde hırsızlığa teşebbüs, bir evden de hırsızlık gerçekleştiği ihbarı üzerine polis ekipleri inceleme başlattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, evden hırsızlık olayında, 1 cep telefonu, 1 dizüstü bilgisayar, 150 lira, 3 mont ve 1 muhabbet kuşunun çalındığı tespit edildi.

Polis, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, M.Ç., M.B. ve F.S. Gedik Kavşağı'nda durdurulan bir araçta yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ç. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, M.B. denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı. F.S. ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Manavgat'ta Bir Kişi Tutuklandı

Manavgat İlçesi Aşağıhisar Mahallesi'nde ise 28 Aralık'ta bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, olayın şüphelisi E.Ü.'yü gözaltına alındı.

Şüphelinin kaldığı adreste yapılan aramada 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 5 7,65 mm çapında mermi, ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca ve dijital fotoğraf makinası ele geçirildi. Fotoğraf makinesi sahibi müştekiye teslim edilirken, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.Ü., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım