Menu
RSS

Antalya’da Matematik Şampiyonlarına Ödülleri Verildi

Antalya’da Matematik Şampiyonlarına Ödülleri Verildi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) tarafından düzenlenen 22'nci Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrencilere madalyaları törenle verildi. AÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'ndaki ödül törenine, AÜ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Emre,

Ziraat Fakültesi Dekanı Davut Karayel, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Eroğlu, Matematik Bölüm Başkanı ve Olimpiyat Jüri Başkanı Prof. Dr. İlham Aliyev, öğretim üyeleri, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Prof. Dr. Yılmaz Emre, Matematik Olimpiyatı'nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ve Konyaaltı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlendiğini söylediğini, 86 okuldan 400 öğrencinin katıldığını vurguladı.

Konuşmaların ardından lise 1-2 ve 3'üncü sınıf kategorilerinde yapılan olimpiyatta dereceye giren öğrenciler altın, bronz ve gümüş madalyayla ödüllendirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım