Menu
RSS

Antalya’da Öldürülesiye Dövülen Muhafaza Memuru Yaşama Tutunamadı!

Antalya’da Öldürülesiye Dövülen Muhafaza Memuru Yaşama Tutunamadı!

Antalya’nın Serik İlçesi'nde öldüresiye dövülen orman muhafaza memuru 50 yaşındaki Halis Hisarkaya, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi. Olay, geçen pazartesi akşamı Antalya'nın Serik İlçesi, Merkez Mahallesi'nde meydana geldi.

Serik Devlet Hastanesi civarında bulunan evine gitmekte olan Halis Hisarkaya, henüz bilinmeyen nedenle alkollü iki kişiyle tartıştı.

Başına sert bir cisimle darbe alan Hisarkaya kanlar içerisinde yere yığılırken, iki saldırgan tekmelemeye devam etti.  Hisarkaya kendinden geçerken, iki saldırgan kaçtı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen ve kalbi duran Halis Hisarkaya, kalp masajı ile tekrar hayata döndürüldü.

Yoğun bakım ünitesine alınan Halis Hisarkaya, 2 gün sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da yoğun bakım ünitesinde ölüm kalım savaşı veren Hisarkaya, yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam üzeri yaşamını yitirdi.

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Halis Hisarkaya'nın cenazesi, Serik İlçesi Belek Mahallesi mezarlığında bugün toprağa verildi.

Polis, 2 kişi oldukları tahmin edilen şüphelilerin peşine düştü.

yukarı çık
0
Paylaşım