Menu
RSS

Antalya’da Ortaokulda Öğretmen ve Müdür Aşk İlişkisine Soruşturma

Antalya’da Ortaokulda Öğretmen ve Müdür Aşk İlişkisine Soruşturma

Antalya’da bir ortaokulun müdürü S.Ö. ile kadın din kültürü öğretmeni F.Y. arasında gizli aşk ilişkisi olduğunu öne süren öğretmenlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyeti üzerine soruşturma açıldı.

Antalya'nın Aksu İlçesi'ndeki Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda görevli 2 müdür yardımcısı, yaklaşık bir ay önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek, evli ve 2 çocuk babası okul müdürü S.Ö.'nün, kadın din kültürü öğretmeni 24 yaşındaki F.Y. ile gizli aşk yaşadıkları iddiasıyla şikayetçi oldu.

Öğretmenler, müdür S.Ö.'nün din kültürü öğretmeni F.Y. ile 'uygunsuz hareketlerde bulunduğunu' ve 'müdür odasının kapısını kilitleyerek kimseyi almadıklarını' öne sürdü.

Soruşturma Başlatıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, iddialar üzerine daha önce öğrenci dövmek ve müdürlük sınavına girmek isteyen bir kadın öğretmene 'Sende müdürlük yapacak kapasite göremiyorum' dediği için 2 kez soruşturma geçiren okul müdürü S.Ö. ve din kültürü öğretmeni F.Y. hakkında soruşturma başlattı.

Görevlendirilen bir müfettiş, okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü. İfadesine başvurulan öğretmenler, S.Ö.'nün müdür odasının kapısını kilitlediğini, evrak imzalatmak için gittiklerinde kapıyı açmadığını öne sürdü.

Okulda huzur kalmadığını savunan öğretmenler, müdür S.Ö.'nün soruşturma açıldıktan sonra kendilerine mobbing uyguladığını iddia etti.

Milli Eğitim: Soruşturma Sürüyor

İddialara ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı. Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, soruşturmanın devam ettiğini ve bu hafta içinde tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Gökçen, soruşturmanın neticesine göre de gereğinin yapılacağını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım