Menu
RSS

Antalya’da Sıcaktan Doğaya Kaçış

Antalya’da Sıcaktan Doğaya Kaçış

Toroslar Doğa Sporları Kulübü'nce (TODOSK), Temmuz ve Ağustos sıcaklarından bir gün de olsa uzak kalmak, doğa ile baş başa bir gün yaşamak amacıyla günübirlik kısa ve uzun parkurlu doğa etkinliklerinin sayısı artırıldı.

Temmuz ayının ilk kısa ve uzun parkurlu doğa etkinliği Göynük Yaylası, Roma Köprüsü ve Kesme Boğazı'na yapıldı, parkurlara TODOSK Başkanı Ahmet Şimşek, Afife Üner, Gülşen Gedikoğlu, Fatma Teymur rehberlik yaptı.

TODOSK üyeleri ve doğaseverler, 10 Temmuz Pazar günü Akseki İlçesi'nin Sarıhacılar mevkiinde uzun, Haskızılören, Eski Köy, Pınargözü Balık Çiftliği mevkilerinde de kısa parkur yürüyüşlerine katılacak. Bu etkinliklere Fatma Pekçetin, Gülşen Gedikoğlu, Ahmet Şimşek, Şeyma Konuş rehberlik yapacak.

TODOSK'un Temmuz ayı hafta sonu uzun ve kısa parkurlu doğa gezileri Pınargözü, Beşkonak, Sütçüler, Yazılı Kanyon, Sanlı Yaylası, Yuvalı Dağı, Şahanbeli mevkilerinde gerçekleşecek, F. Zehra Ökmen, Servet Sezgin, Zerrin Ezgin, Melek Akyürek, Mehmet Arslankan, Hicran Ergül, Abdullah Şenyurt, Mevlüt Özciğer, Fatma Teymur'un rehberliklerinde suda yürüme ve rafting etkinliklerine de yer verilecek.

Ağustos sıcaklarında da doğa harikası Gökbük Kanyonu, Gedelme, Belenyayla, Altınyaka, Güzelsu, Çataloluk, Demirciler, Ovacık Yaylası, Beşkonak, Termessos Antik Kent, Düzelerçamı, Beycik, Ulupınar mevkilerine de günübirlik uzun ve kısa parkurlu geziler programlandı.

yukarı çık
0
Paylaşım