Menu
RSS

Antalya'da Silahlı Market Soygunu

Antalya'da Silahlı Market Soygunu

Antalya’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, girdiği markette kasiyer Kuddbettin Cimen'i tabancayla etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık 500 TL'yi alarak kaçtı. Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'ndeki markete saat 06.30 sıralarında gelen yüzü maskeli bir kişi, işletmeci Kuddbettin Cimen'den kasadaki parayı vermesini istedi.

Çimen, parayı vermekte direnince, soyguncu havaya bir el ateş etti. Bunun üzerine korkan Cimen, kasadaki yaklaşık 500 TL'yi soyguncuya verdi. Soyguncu aldığı parayla kaçarken, olayın şokunu atlatan Kuddbettin Cimen, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Marketteki ve bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Markette parmak izi incelemesi yapan polis, olay yerinde mermi çekirdeği de buldu.

Her şeyin bir anda gerçekleştiğini belirten Kuddbettin Cimen, "İlk başta parayı vermemek için direndim. Elindeki silahı ateşleyince parayı vermek zorunda kaldım" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım