Menu
RSS

Antalya'da Toplu Ulaşım Araçlarında Afişli 'Saldırgan' Avı

Antalya'da Toplu Ulaşım Araçlarında Afişli 'Saldırgan' Avı

Antalya’da özel halk otobüsü şoförü Ali Yılmaz, demir çubuklarla otobüste kendisine saldıran ve hastanelik eden iki kişinin bulunması için 400 afiş bastırarak, kentteki tüm toplu ulaşım araçlarına astı.

Antalya'da 4 yıldır özel halk otobüsü şoförlüğü yapan 1 çocuk babası Ali Yılmaz, 4 Kasım günü saat 06.00 sıralarında Kundu otobüs depolama alanında otobüsünü temizlerken, iki kişinin saldırısına uğradı.

Bir anda otobüse giren ve birinin elinde demir çubuk bulunan iki saldırgan, dakikalarca Ali Yılmaz'ı dövdükten sonra kaçtı. Kan içinde kalan, kafasına 10 dikiş atılan ve kolu kırılan Ali Yılmaz, kendisine saldıran iki kişinin bulunamaması üzerine ilginç bir yönteme başvurdu.

Tüm Toplu Ulaşım Araçlarına Afiş Astı

Yılmaz, otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerinden iki saldırgana ait fotoğrafları bir afişe bastırdı. 'Halk Otobüsünde Dehşet' ve 'Halk otobüsü şoförü Ali Yılmaz'a saldıran kişileri görenler insanlık adına 155'i arayıp ihbar etmeleri rica olunur' yazılı afişler, Antalya'daki tüm toplu ulaşım araçlarına asıldı.

Yaklaşık 400 toplu ulaşım aracı ve bazı noktalarda otobüs duraklarına da asılan afişlerle Yılmaz'a saldıran iki kişiyi görenler veya tanıyanların 155'i arayıp polise ihbar etmeleri isteniyor.

yukarı çık
0
Paylaşım