Menu
RSS
Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Turistlerden Renkli Cumhuriyet Görüntüleri

Antalya’da Turistlerden Renkli Cumhuriyet Görüntüleri

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde bir otelde tatil yapan yerli ve yabancı turistler Cumhuriyet'in 93'üncü yıldönümünü bedenleriyle '93'üncü yıl' yazarak kutladı. Yüzlerini Türk bayrağı motifi ve renklerine boyayan tatilciler, kendi dillerinde kutlama mesajı da verdi.

Kemer merkezdeki bir otelde Cumhuriyet'in kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama etkinliği yapıldı. Kutlamaya otelde konaklayan yerli ve yabancı tatilciler de katıldı. Etkinlik öncesi tatilcilerin yüzleri otelin animasyon ekibi tarafından Türk bayrağı motifi ve renklerine boyandı.

Otelin dışında toplanan grup öğrencilerden oluşan bando eşliğinde kısa bir yürüyüş yaptı. Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak'ın da eşlik ettiği tatilciler daha sonra otele girdi.

Otelin avlusuna çıkan grup burada Türk bayraklı tişörtler giyerek bedenleriyle '93'üncü yıl' yazısını oluşturdu. Etkinlik kapsamında otelin aşçıbaşı Özgür Maloğlu, karpuz üzerine Atatürk portresi, kabak üzerine de Cumhuriyet temalı figürler işledi.

Rus ve İngiliz misafirler kendi dillerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Yüzlerini tamamen kırmızıya boyayıp beyaz renkli ayyıldız yaptıran İngiliz kardeşler 7 yaşındaki Nicole Boyce, 9 yaşındaki Liam Boyce ve 11 yaşındaki Paige Boyce, katılımcıların ilgisini çekti. Etkinlik sonunda 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde Türk bayrakları sallayan tatilciler bayramı kutladı.

Otelin Genel Müdürü Ali Osman İlhan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 93'üncü yıl kutlamalarını otelimizde konaklayan Avrupalı ve Rus misafirlerle yaptık. Kutlamaya Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Fransa, Rusya, Kazakistan ve Türkiye'den gelen misafirlerimiz katıldı" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım