Menu
RSS

Antalya’da Üniversite Hastanesinde Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı

Antalya’da Üniversite Hastanesinde Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde doktor odalarına girerek cep telefonu ve çantalarını çaldığı iddia edilen 46 yaşındaki Erdal Y., hastane güvenliği tarafından yakalandı. Doktora ait telefon ise poşete sarılı halde rezervuar içinde bulundu. 

AÜ Hastanesi H Blok Polikliniği'ndeki olay, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Poliklinikte görevli Dr. Aygün Hamidova, masasındaki cep telefonunun kaybolması üzerine durumu hastane güvenliğine bildirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen görevliler, Dr. Hamidova'nın cep telefonunu alan kişiyi belirledi.

Şüphelinin son olarak B Blok'ta görüldüğünü tespit eden görevliler, bu bloktaki Elektronöromiyografi Bölümü'nde de bir doktorun çantasının çalındığı ihbarı aldı. B Blok'taki tüm giriş ve çıkışlarda önlem alan özel güvenlik görevlileri, serviste ve tuvaletlerde şüpheliyi aradı.

Görevliler şüpheliyi erkekler tuvaletinde yakaladı. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekiplerine teslim edilen Erdal Y.'nin verdiği bilgi doğrultusunda Dr. Aygün Hamidova'ya ait cep telefonu poşete sarılı halde rezervuarın içinde buldu.

Erdal Y., ifade işlemleri için Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım