Menu
RSS

Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kilo 820 Gram Kubar Ele Geçirildi

Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kilo 820 Gram Kubar Ele Geçirildi

Manavgat'ta turistik merkezlerde uyuşturucu sattığı belirlenen M.S., polis operasyonuyla yakalanırken, 4 kilogram 820 gram kubar esrar ele geçirildi. Manavgat'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri,

turizm bölgelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi'nde seyir halindeki bir motosikleti takibe alan polis, 'dur' ihtarında bulundu.

İkaza uymayan sürücü ve yolcusu, ormanlık alana girip burada motosikleti terk etti.

Şüphelilerden M.S. polis tarafından kısa sürede yakalanırken, elindeki poşeti ormana atan diğer şüpheli kaçarak izini kaybettirdi. Şüphelinin attığı poşette 1.5 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

M.S.'nin ifadesi doğrultusunda 2 evde yapılan aramada ise toplam 3 kilo 320 gram kubar esrar ve hassas terazi ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.S. tutuklandı. Polis, diğer şüpheliyi de yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer yandan hakkında Manavgat Asliye Ceza İlamat Masası'nca 'kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından hakkında toplam 3 yıl 10 ay 7 gün hapis cezası bulunan

T.T. de polis ekiplerince yakalandı. T.T. polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım