Menu
RSS

Antalya DP İl Başkanı Kartal: Alternatif Arıyorsanız Biz Varız

Antalya DP İl Başkanı Kartal: Alternatif Arıyorsanız Biz Varız

Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve 19 ilçede aday çıkartan Demokrat Parti’de İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Her iki tarafta vatandaşa iki seçenek sunuyor. Ya biz ya onlar diyor. Demokrat Parti olarak biz de diyoruz ki ‘alternatif arıyorsanız biz varız” dedi.

Demokrat Parti Aksu Belediye Başkan adayı Hasan Gürler, Serik Belediye Başkan adayı Halit Özel ve Döşemealtı Belediye Başkan adayı Can Taş listelerin YSK’ya verilmesinin ardından İl Başkanlığına giderek 31 Mart yerel seçimleri için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 19 ilçede kendi adayları ile seçimlere girdiklerine dikkat çeken İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Ülke büyük bir ekonomik krizde. Birileri milletin cebindeki parayı kuşa çevirirken diğerleri de boş işkembeden atıyor.

Her iki tarafta vatandaşa iki seçenek sunuyor. Ya biz ya onlar diyor. Demokrat Parti olarak biz de diyoruz ki ‘alternatif arıyorsanız biz varız. Milletin bağrından kopan Demokrat Parti var.’

Bu çerçevede 31 Mart yerel seçimlerinde başlayacak olan yeniden şahlanma hamlesinin ilk adımını atacağız. Kırat önce 31 Mart yerel seçimlerinin ardından da ilk genel seçimde yeniden iktidara gelecek ve milletimiz nefes alacak” ifadelerini kullandı.

 “Yeter söz milletin” sözünün asla ve asla unutulmaması gerektiğine değinen Kartal, “Bugün üç belediye başkan adayımız ile istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Amacımız sadece aday çıkarmak değil seçimlerde sandıklardan zaferle çıkmaktır.

Bu kapsamda bizim için ve değerli Antalyalılar için sürpriz olmayacak ama birileri için Demokrat Parti’nin sandıktan birinci parti çıkması sürpriz olacak” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinde sandık sonuçlarının ertesi güne sarkabileceğine de işaret eden DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Merak etmesinler 1 Nisan şakası değil. Yanlarındakiler onlara bir cimcik atar ve şaka olmadığını anlarlar” şeklinde konuştu.

DP Aksu Belediye Başkan adayı Hasan Gürler, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirtirken “Bizler sözde değil özde gönüllere girmek için kolları sıvadık. Belediyecilik DP’nin işidir ve işi ehline bırakma zamanı gelmiştir” dedi.

Serik Belediye Başkan adayı Halit Özel, “Serik paramparça olmuş durumda. Biz parçaları birleştirerek dağılan Serik’i yeniden bir bütün yapacak ve Serik’e deyim yerindeyse level atlatacağız. Uçuk kaçık projelerle değil gerçekçi projeler ile geliyoruz” açıklamasında bulundu.

Döşemealtı Belediye Başkan adayı Av. Can Taş ise, “Satmayacağız, atmayacağız diye sata sata Döşemealtı’nı bitirenlere karşı mücadele edecek ve gerçekçi bütçeler ile Antalya’nın parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım