Menu
RSS

Antalya Emniyeti’nin ‘Kırçiçekleri’ Projesi Hayata Geçirildi

Antalya Emniyeti’nin ‘Kırçiçekleri’ Projesi Hayata Geçirildi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde, “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında hazırlanan Gündoğmuş, Akseki ve İbradı

İlçelerinde bulunan 10 Köy Okulundan 334 öğrencinin ve öğretmenlerin katılımı ile vatandaşlık bilincine sahip, kişisel güvenlikleri konusunda duyarlılıkları artmış, iyi ve doğru alışkanlıkları edinen ve bunları sergilemeyi alışkanlık haline getiren bireyler olarak çocuklarımızın yetişmelerini sağlamayı amaçlayan “Kır Çiçekleri” projesi uygulanmaya başlandı.

Proje kapsamında 30-31 Mayıs tarihlerinde 2 grup halinde toplam 334 çocuğun katılımı ile il merkezine hayvanat bahçesi gezisi, piknik etkinliği ve akvaryum gezisi düzenlendi.

Hayvanat Bahçesi gezisinde birçok hayvanı ilk kez gören çocukların mutluluğu gözden kaçmadı. Çocuklarla birlikte piknik alanında yenilen öğle yemeğinin ardından Akvaryuma gezi düzenlendi.

Birçok deniz canlısını ilk kez gören ve deniz yaşamı hakkında bilgilenen çocukların mutluluğu ve heyecanının üst düzeyde olduğu gözlemlendi. Konyaaltı sahilinde yapılan gezi, denize atılan taşlar ve birlikte çekilen hatıra fotoğraflarından sonra çocuklar servislerle okullarına uğurlandı.

Geziye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve personeli, çocukların öğretmenleri, İlçe Jandarma Komutanlıkları ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personeli katıldı.

Farklı deneyimler yaşayan çocukların, doyasıya eğlendikleri gezi mutlu bir şekilde son buldu.

yukarı çık
0
Paylaşım