Menu
RSS

Antalya Emniyetinden ‘Çiçekleri Soldurmayalım’ Projesi

Antalya Emniyetinden ‘Çiçekleri Soldurmayalım’ Projesi

Antalya Emniyet Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü uygulamaya geçecek “Çiçekleri Soldurmayalım” projesi için protokol imzaladı. Ülkemizin önemli sorunlarından olan işsizlik ve niteliksiz işgücü probleminin çözümüne yönelik olarak;

İş arayanlar, işverenler ve ilgili kurum kuruluşlarını bir araya getirerek yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek, güçlendirmek, işgücünü ilimizin iş olanakları hakkında bilgilendirmek amacıyla 03 Mart günü Cam Piramit Fuar Alanında Antalya İstihdam Fuarı (ANİF) açıldı.

03 Mart 05 Mart tarihleri arasında yapılacak olan ANİF fuarın açılışına, Antalya Vali Yardımcısı Sayın Canan HANÇER BAŞTÜRK, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali ERGİN, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÜNAL, İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL, İş Kurumu İl Müdürü Veli TEKKANAT, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan TEVKE, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Mehmet Ali ALKAN, başta olmak üzere tüm kurum yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşları ile Turizm alanında faaliyet gösteren tüm sektör temsilcileri katıldı.

Çocuk Şube Müdürlüğünün yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projesi olan ”Çiçekleri Soldurmayalım” projesi kapsamında; dezavantajlı grupta yer alan çocuklar fuara katılarak atölyelerde yapmış oldukları ürünleri tanıtma fırsatı buldu.

Dezavantajlı çocuklara yönelik ”Çiçekleri Soldurmayalım” projesinin yürütülmesi ile ilgili protokoller Çocuk Şube Müdürlüğünün fuar alanında bulunan stand ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Cemil TONBUL, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Veli TEKKANAT ve diğer protokol üyeleri tarafından imzalandı. Projede yer alan çocuk ve ailelerin yapmış olduğu çalışmalar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

yukarı çık
0
Paylaşım