Menu
RSS

Antalya İYi Parti Vekil Adayı Subaşı: Güneş Doğarsa Ampüller Söner

Antalya İYi Parti Vekil Adayı Subaşı: Güneş Doğarsa Ampüller Söner

Seçim gezisine Kumluca’da devam eden İYi Parti Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, esnafları ziyaret ederek pazar yerini gezdi. “Güneş doğarsa ampuller söner” diyen Subaşı bir basın toplantısı düzenledi. Elmalı, Korkuteli ve Finike’den sonra Kumluca’da seçim çalışmalarını sürdüren 

İYi Parti Milletvekili Adayı Hasan Subaşı ‘nı İYi Parti Kumluca İlçe Başkanı Aydın Kaya karşıladı. Sabah erken saatlerde bir basın toplantısı düzenleyen Subaşı öncelikle çiftçilerin düştüğü zor durumu eleştirdi.

“Bende çitçiyim ve sorunları bizzat yaşıyorum. Dün Hasyurt gezisinde 25 kilo ithal gübrenin 150 ile 200 lira arasında olduğunu öğrenince şok oldum. 

Bende çiftçilik yapan birisiyim, yerli 50 kiloluk gübreleri 75-100 lira arasında alıp kullanıyoruz. Mazotunda 6 liraya yaklaştığını düşününce tarım kesiminin ayağa kalkma şansı hiç kalmamıştır.

Hükümet herhalde köylerin tarım yapanların arazilerini terk edip şehirlere yerleşmesini istiyor. Tarım ürünlerinin Saman ve et dahil ithal edilmesinden memnun olsa gerek.

Kumluca’nın seracılık ve fidecilikte en gelişmiş bölgemiz olduğunu ve teşvik edilmesi gerekirken bu işe girenlerin neredeyse pişmanlık noktasına geldiğini birçok seranın ve işletmeninde kiralık olduğunu

kimisinin de icra yoluyla satışının yapıldığını görmek ve öğrenmek üzücüdür “ diye konuştu

Ağır vergiler ile elde gelirlerin şatafat için harcandığına dikkat çeken Hasan Subaşı, “ Devletin parasını şatafat için harcama lüksümüz yok. Halkın parası halk için harcanmalı” dedi.

Merkez sağın yeniden İYi Parti sayesinde inşa edildiğini belirten Hasan Subaşı, “ Ülkemiz kutuplaştırıldı ve bölündü. Eskiden olduğu gibi merkez sağda tüm bu olumsuzluklar çözülerek birlik haline gelmek zorundayız” diye konuştu.

Esnaf ve Pazar yeri ziyaretlerinde özellikle kadınların ve gençlerin İYi Parti’ye ilgi ve sevgi gösterdiklerini gözlemlediğini anlatan Hasan Subaşı, “Bir kadın ortaya çıktı,

Sayın Meral Akşener korkusuzca oynamaz yerinden kıpırdamaz denen taşları yerinden oynattı. Şimdi ise gençler ve özellikle kadınlar O’nun peşinden gitmeye hazır ve istekli” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım