Menu
RSS

Antalya Kemer’de Engelli Çocuklara Akülü Araç

Antalya Kemer’de Engelli Çocuklara Akülü Araç

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen etkinlikte 5 engelli çocuğa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi tarafından ilçe merkezindeki bir restoranda yemek programı düzenlendi.

Yemeğe, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Antalya Şube Başkanı Sevinç Aktuğ, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ ve Onursal Başkan Şule Kilit ile engelli çocuklarla aileleri katıldı.

Yemeğin ardından adının açıklanmasını istemeyen hayırsever tarafından alınan 5 akülü tekerlekli sandalye engelli çocuklara hediye edildi.

Bağışı yapan hayırsevere teşekkür eden Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, "Bugün 5 araçtan bahsediyoruz, belki sayı olarak az görülebilir ama bu araçlar pek çok ailemize umut olacak.

Türk Kadınlar Birliği'ne de bu araçların alımında aracı oldukları için ayrıca teşekkür ederim. Özellikle ekonomik durumu iyi olan vatandaşlarımızın bu tür hayır işlerinde bulunmalarını temenni ederim. Vatandaşlarımızın bu tür ihtiyaçlarını karşılamak oldukça önemli" dedi.

Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ da "2 yıldır yaptığımız çalışmalarda çok yol kat ettik.

Sayın kaymakamımız, sayın belediye başkanımız, sayın basın mensupları bizlere her zaman destek olmuşlardır. Çizgimi Onursal Başkanımız sayın Şule Kilit'in izinden ilerleyerek devam ettiriyorum. Onun desteğiyle Kemer'de güzel şeyler yapmaya devam edeceğimizi sanıyorum" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım