Menu
RSS

Antalya Kepez Belediyesi TSM Korosu’na Solist Arıyor

Antalya Kepez Belediyesi TSM Korosu’na Solist Arıyor

Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'na yeni dönem için koristler alınacak. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türk Sanat Müziği Korosu'na alınacak koristler için başvuruların başladığını duyurdu.

Korist seçimleri için ön başvuralar 15 Eylül'de sona erecek. Adaylar, ön kayıtlarını Sakarya Bulvarı'ndaki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde hizmet veren Kültür Müdürlüğü'nden, (www.kepezkultur.com) adresinden ve 0242 325 60 60 nolu telefonlardan bilgi ve başvuru formuna ulaşabilecek.

Korist seçimleri, eylül ayının son haftasında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Seçmelerin tamamlanmasından sonra ekim ayında ise eğitimler başlayacak.

Eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından korolar çeşitli tarihlerde konserler verecek. Koronun şefliklerini Tahir Çetin ve Eda Öztürk yapacak.

Antalya'da ilçe belediyeler olarak en kapsamlı müzik kursunun Kepez Belediyesi tarafından verildiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yetenekli vatandaşları belediyenin müzik korolarına davet etti.

yukarı çık
0
Paylaşım