Menu
RSS

Antalya Korkuteli’nde Hırsızlar Esnafı Bezdirdi!

Antalya Korkuteli’nde Hırsızlar Esnafı Bezdirdi!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü, son dönemde inşaattan hırsızlık olaylarının arttığını belirterek, "Böyle devam ederse, eli silahlı nöbet tutacağız" dedi.

Korkuteli'de son dönemde 9 inşaata giren hırsızlık şüphelileri, kablo ve diğer malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.

Polis hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışmasını sürdürürken, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetim kuruluyla birlikte Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'yi ziyaret ederek konuyu iletti.

Emniyet Müdürü Mektepli ile yapılan görüşmelere rağmen hırsızlık olaylarının devam ettiğini söyleyen Oda Başkanı Hasan Ülkü, "Böyle devam ederse eli silahlı sabaha kadar nöbet tutacağız.

Durum bunu gösteriyor. İnşaatlarda yapılan hırsızlık 5- 10 bin TL arasında oluyor.

Emniyetimizin daha fazla güvenlik önlemi almasını istiyoruz. Cezalar hırsızlar için caydırıcı olmuyor. Devletimizden daha caydırıcı cezalar vermelerini bekliyoruz.

Son 15 gün içinde 9 inşaattan hırsızlık olayı yaşadık. Bu hırsızlık olaylarının vatandaşa toplam maliyeti 100 bin TL civarında. Bu tür olaylar yaşandıkça da daha çok mağdur oluyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım