Menu
RSS

Antalya MMO’da Yeni Yönetimden Eski Yönetime Plaket

  • Yazan 
Antalya MMO’da Yeni Yönetimden Eski Yönetime Plaket

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube’si Yeni Yönetim Kurulu, bir önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, geçmiş dönem MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Büyükeşmeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Oda işinin gönüllülük olduğunu ifade eden Hamamcıoğlu, geçmiş dönem yönetimin karşısına alternatif bir yönetimle geldiklerini hatırlattı. Hamamcıoğlu, “Amacımız aldığımız bayrağı en ileri seviyelere taşımak, Üyelerimizle elbirliği ve güç birliği içinde bunu yapacağız. Sizlerin tecrübelerinden faydalanacağız, bir ve beraberce hareket edeceğiz.

Bu zamana kadar Ümit Büyükeşmeli’nin başkanlığında, yönetim kurulu çok güzel işler başarmıştır. Bizlerde bu yapılanların üzerine projeler üreterek şubemizi yüceltmek istiyoruz. Güzel bir rekabet yaşadık ama şu anda hala hepimiz aynı masada oturarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu’nun konuşmasının ardından, önceki dönem Şube Başkanı Ümit Büyükeşmeli ise, “Tatlı bir rekabetti, sizlerde bizlerde gerçekten çok çalıştık. Antalya Şube’ye yönetimimizle birlikte çok emek verdik. Odamız söz konusu olduğu zaman her zaman çalışmaya hazırız. Destek vermeye devam edeceğiz. Bu emekleri sizlerin geliştireceğini biliyoruz. Söz konusu eğer mesleğimiz ise, bizlerde elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım