Menu
RSS

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Kamu Personeli Alacak

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Kamu Personeli Alacak

Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 5 kamu personeli alım ilanına başvurular başladı. İŞKUR ilanlarında belirtildiğine göre kamu personeli alımı için son gün 4 Kasım 2016 olarak belirtildi.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün daimi kamu personeli alım ilanı İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlandı. Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 5 kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü kamu personeli alım ilanına başvuru şartları haberimizde yer alıyor. İlana başvurular başladı, başvuru için son tarih 4 Kasım 2016 olarak ilan edildi.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü daimi statüde çalıştırılmak üzere 3 Garson (Servis Elemanı), 2 Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alımı yapacak.

Garson (Servis Elemanı), Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) için yayınlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu ve 3 yıl deneyime sahip olma şartı aranıyor.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 5 kamu personeli alım ilanına başvurular Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinden, İŞKUR hizmet merkezlerinden şahsen veya İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden başvuru yapılabilmektedir. İŞKUR’un kendi sitesinden üyelik oluşturduktan sonra ilan metinlerine ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Kaynak: My Memur

yukarı çık
0
Paylaşım