Menu
RSS

Antalya Serik’te CHP'li Kadınlardan Tepki

Antalya Serik’te CHP'li Kadınlardan Tepki

CHP Serik İlçe Kadın Kolları üyeleri cinsel istismar düzenlemesine basın açıklamasıyla tepki gösterdi. CHP Serik Kadın Kolları Başkanı Nermin Can Kırmızıoğlu, İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, parti yöneticileri ve kadınların da katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.

Cinsel istismar düzenlemesinin insafsız ve vicdansız olduğunu söyleyen Kırmızıoğlu, "Çiçekler bile bana göre korunaklıdır. Sadece koparıp koklarlar. İyi olan insanlar da evlerinde büyütürler.

Ya beni kim korususun? Anam mı babam mı kim? Güvenli sığınaklarda büyüyüp, iş- güç, eş- dost, aş- iş edinmek müşkülüm. Özgür, bağımsız, mutlu yarınlara yürümek istiyorum ben çocuk. Ailem, ülkem, devletim korumazsa kim korur beni?" dedi.

Düzenlemeyle çocuk istismarının önünün açılacağını aktaran Kırmızıoğlu, "İnsafsız ve vicdansız yasa önerisini geri çekin. Türkiye'nin kurucusu Atatürk, dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider.

Liderin yolunda gidin ve çocukları bayram tadında yaşatın. FETÖ darbecilerinin yıkamadığı meclisi, vicdanlarda yıktırmayın. Çocuk korunaksız bir çiçektir. Çiçekler de solmayan bitkiler. Çiçekler solmasın. Çocuğuna sahip çık Türkiye'm" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım