Menu
RSS

Antalya Ülkü Ocakları İstişare Toplantısı Yaptı

  • Yazan 
Antalya Ülkü Ocakları İstişare Toplantısı Yaptı

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler ilçe ocak başkanlarıyla yapılan toplantıda değerlendirildi. 2015 yılını da çok yoğun bir faaliyet programıyla dolu dolu tamamlayan Av. Emrah Taşkın Başkanlığındaki Antalya Ülkü Ocakları sık sık istişare toplantıları düzenlemesiyle de biliniyor.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen istişare toplantıları dışında daha önce de Antalya'nın batı bölgesindeki Finike Ülkü Ocakları'nda yapılan toplantıyı şimdi de Alanya Ülkü Ocakları'ndaki toplantı takip etti.

İl yöneticileriyle ve ilçe ocak başkanlarıyla Alanya ilçesine gelen başkan Taşkın, MHP Alanya İlçe Başkanlığı'nda başkan Hilmi Er'i ziyaret ettikten sonra, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er'e geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapatan eşi için taziye ziyaretinde bulunarak Cenab-ı Allah’tan rahmet ve başsağlığı diledi.

Daha sonra Alanya'nın MHP'li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i beraberindekilerle ziyaret eden Taşkın, Antalya Ülkü Ocakları'nın il genelindeki faaliyetlerinden bahsetti.

Alanya Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen 'ilçe ocak başkanları istişare toplantısı'nda konuşan Taşkın; Cenab-ı Allah'n izniyle ve Sayın Genel Başkanımızın da takdirleriyle 3 Temmuz 2014 tarihinde mensubu olmaktan her daim onur ve gurur duyduğum Ülkü Ocakları'nın il başkanlığı gibi kutsal ve bir o kadar da yükü ağır bir vazifeye layık görüldük.

Görevimizin başladığı andan itibaren daha önce de vermiş olduğumuz hizmetlerin daha da yüksek seviyelere çıkarılması için çok çeşitli faaliyetler yaptık. Antalya Ülkü Ocakları'nın kurumsal itibarını ilimizde ve siz değerli ilçe başkanlarımızın da katkılarıyla ilçelerimizde çok iyi bir seviyeye yükselttik.

Geride bıraktığımız zaman diliminde hayata geçirdiğimiz projelerden de feyz alarak daha yeni ve daha etkili faaliyetler yapabileceğimize gönülden inanıyorum." dedi ve toplantının bundan sonraki kısmı basına kapalı olarak devam etti.

yukarı çık
0
Paylaşım