Menu
RSS

Antalyalı Mezunlardan AGC’ye Ziyaret

  • Yazan 
Antalyalı Mezunlardan AGC’ye Ziyaret

Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı Başkanı Taşlıoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti. Kısa adı ALİV olan Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Taşlıoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi makamında ziyaret etti.

Hem kendisini 4. kez yeniden Cemiyet Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladı, hem de Antalya basının vakıflarına gösterdiği ilgi ve destekten dolayı; vakfın bir teşekkür plaketini sundu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de Aliv Başkanı Taşlıoğlu’na Cemiyetin bir flamasını hediye ederek; “Antalya Lisesinin, şehrimizin en eski eğitim kurumlarından biri olması sebebiyle Antalyalılar arasında ayrı bir yeri vardır. Cemiyet olarak tüm eğitim kurumlarının yanında olmaya çalışırken; okumak isteyen çocuklarımıza biz de her zaman destek verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. ALİV vakfının da geleneksel Piyaz Günü ve Mezunlar Balosu gibi faaliyetler yaparak bunların tüm gelirini burslu öğrencilere aktarması çok sevindirici.” şeklinde konuştu.

ALİV Başkanı Ali Taşlıoğlu, 1889 yılında eğitime başlayan Antalya Lisesi, 2005-2006 eğitim yılında 4 yıllık Anadolu Lisesi Programı uygulayan bir lise haline dönüştürüldüğünü, 27 Şubat Cumartesi günü RixosDowntown Antalya Otel’inde yapılacak olan Geleneksel Mezunlar Balosu’na katılımların Antalya Lisesi mezunu olup, yükseköğrenimini sürdüren öğrencilere burs olarak aktarılacağı için, çok daha değerli olduğunu belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım