Menu
RSS

Antalyalı Öğrencilere Ödül Yağdı

Antalyalı Öğrencilere Ödül Yağdı

Temiz Çevre Derneği (TÇD) tarafından ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen 'Temiz Çevre' konulu resim, fotoğraf, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. 'Temiz Çevre' konulu yarışma, Antalya merkez, Alanya, Manavgat ve Aksu ilçelerinden 100'ün üzerinde öğrencinin katılımıyla yapıldı.

Değerlendirme sonunda 40 öğrencinin çalışmaları dereceye girdi. Eser sahiplerine ödülleri törenle verildi.

Muratpaşa Belediyesi Değirmenönü Sanat Merkezi'nde düzenlenen törene, TÇD üyeleri, yarışmalara katılan ve serleri dereceye giren öğrenciler, öğretmenleri, anne-babaları ve diğer yakınları katıldı.

TÇD Başkanı Remziye Kartal Rosenblat yaptığı konuşmada, "Çocuklarımız; hayalini kurdukları çevreyi çizip renklendirdikleri resimle, yazdıkları şiirle, kompozisyonla dillendirdi.

Can çekişen çevremizin bugünkü durumunu yansıttı, nasıl bir çevrede yaşamak istediklerinin mesajlarını verdi" dedi.

Jürinin eserleri defalarca incelediğini, derecelendirmekte zorlandıklarını belirten Rosenblat, yarışmalara katılan öğrencilere, teşvik eden öğretmen ve velilerine de teşekkür etti, TÇD'nin çalışmalarını anlattı, temiz bir çevrede yaşamanın önemine değindi.

Heyecanlı bekleyiş, TÇD Başkanı Remziye Kartal Rosenblat'ın yarışma sonuçlarını açıklamasıyla sona erdi.

Jüri değerlendirmesiyle ilk ve ortaokullardan 20 öğrenci resim, 3 öğrenci fotoğraf, 14 öğrenci şiir, 13 öğrenci de kompozisyon dallarında dereceye girdi. 21 öğrenciye madalya ve para, 29 öğrenciye de mansiyon ödülleri verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım