Menu
RSS

Antalyalılar Aman Dikkat! Yine Aynı Taktikle Arıyorlar

Antalyalılar Aman Dikkat! Yine Aynı Taktikle Arıyorlar

Antalya Valiliği, geçen Haziran ayında olduğu gibi, son günlerde yine Antalya Valiliği’nden aradığını söyleyen kötü niyetli bazı kişilerin, hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunduğu konusunda uyardı. Vali Münir Karaloğlu ve Antalya Valiliği adını kullanarak yardım talep eden bu kişilere itibar edilmemesi istendi.

Antalya Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle: “Haziran ayında basına bildirildiği üzere, son günlerde yine Antalya Valiliği’nden aradığını söyleyen kötü niyetli bazı kişilerin hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunduğu öğrenilmiştir.

Gerek Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, gerekse Antalya Valiliği adına hiçbir hayırsever kişi ve kuruluş aranarak hiç kimse için yardım talebinde bulunulmamaktadır.

Bu nedenle, hayırsever kişi ve kuruluşların Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu ve Antalya Valiliği adına kendilerini arayarak yardım talep eden bu şahıslara itibar etmemeleri, böyle bir dolandırıcılıkla karşılaşmaları halinde ivedilikle Emniyet, Jandarma veya Cumhuriyet Savcılıklarına bildirmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

yukarı çık
0
Paylaşım