Menu
RSS

ANTGİAD’dan Ödüllü Bilgi Yarışması

ANTGİAD’dan Ödüllü Bilgi Yarışması

Antalya Genç İşadamları Derneği ( ANTGİAD ), Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Halil Akyüz Ortaokulu, Baraj Ortaokulu ve Varsak İmam Hatip Ortaokulu arasında bilgi yarışması düzenledi. Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) tarafından organize edilen Bilgi Yarışmasının 1. si Varsak İmam Hatip Ortaokul’ u oldu.

Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü açılış konuşmasında “eğitme her zaman destek verdikleri için ANTGİAD’ a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışma hakkında bilgi veren ANTGİAD Başkanı Av.Volkan Barutcu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz” demiştir.

Bu anlamda bize düşen görev gençlerimize yol göstermek, önlerindeki engelleri aşmalarına destek olmaktır, amacımız güneş yüzlü çocuklarımızın yüzünü güldürmektir.

Gençlerimizin sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde üstlendikleri görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerinden şüphemiz yoktur. Bugün, bu salonda geleceğe sahip çıkacak ve ülkesini gelişmiş ülkelerin zirvesine taşıyacak gençleri görüyorum.

Gözlerindeki o ışık birliğimizin ve beraberliğimizin sağlam temellerde olduğunun kanıtıdır. Yöneticilerimize, öğretmenlerimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür eder, gençlerimize de başarı dolu hayat diliyorum.

Yarışmamızda maddi manevi katkıda bulunan değerli ANTGİAD Üyelerimize ve Yönetim Kurulumuza da teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yarışmanın 1. Varsak İmam Hatip Ortaokul’u öğrencilerine laptop, 2. Halil Akyüz Ortaokulu öğrencilerine tablet ve 3. Baraj Ortaokulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım