Menu
RSS

ANTGİAD’ın Yeni Yönetimi Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor

  • Yazan 
ANTGİAD’ın Yeni Yönetimi Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tanışma turlarına devam eden ANTGİAD Yönetimi 04 Şubat Perşembe günü Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürü İlhan Metin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ı ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’ i makamında ziyarette bulundu.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, OSB'yi çevre duyarlılığını her şeyin üstünde tutan bir anlayış ile yönetmeye çalıştıklarını belirterek, "Amacımız, bölgemizde Antalya’mızın dokusuna uygun, turizm ve tarım faaliyetleri ile bütünleşik bir yapı kurarak kentimize her açıdan katma değer sağlamaktır" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca nitelikleri bakımından Türkiye’de ilk defa Döşemealtı Belediyesi’ nce kurulacak olan “ Döşemealtı Gençlik Meclisi” ni anlattı. Başkan Genç, yaşları 14-25 arasında değişen ve 50 kişiden oluşacak Gençlik Meclisi’ nde meclise seçilen gençlerin kendi bölgeleri ve Döşemealtı’ ndaki sorunlarla ilgili öneri ve fikirlerinin dikkate alınacağına işaret etti.

Gençlik Meclisi’ nin tamamen bağımsız bir otorite tarafından seçileceğinin dolayısıyla hiçbir siyasi tarafının olmayacağının altını çizip tek şartının her mahalleden 1 gencin 1 yıl süreyle katılımının sağlanması olduğunu açıkladı. Genç, “Döşemealtı’ nda kurulacak Gençlik Meclisi ile çok yönlü yönetim anlayışı esas alınmıştır.

Demokratik katılımın ve yapının güçlendirilmesi, kalkınma içinde gençlerin yapabilir rol oynaması, toplumsal yaşamın her alanında söz sahibi olmaları, kaliteli ve daha yaşanabilir bir yönetim içerisinde gençlerin görev almaları ayrıca gençlerin sorunlarına ilişkin politikalar ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir” dedi.

Gençleri bilinçlendirme noktasında verilecek eğitimlere dikkat çeken Başkan Genç, projeyle gençlerin dünyayla iletişiminin ve Avrupa Birliği projeleriyle bilinçlenmelerinin de sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Başkan Genç, ANTGİAD Yönetimine fuaye alanındaki Proje Sergisini gezdirerek yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diledi. Ziyaret birlikte fotoğraf çekimi ile sonlandı.

yukarı çık
0
Paylaşım