Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

ANTÜMDER Kepez İlçe Kaymakamı Ziyaret Etti

  • Yazan 
ANTÜMDER Kepez İlçe Kaymakamı Ziyaret Etti

Antalya Büyükşehir Kültür ve Dayanışma Derneği (ANTÜMDER) Başkanı Yaşar Tabur ve yönetimi Antalya kepez İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK ’i makamında ziyaret etti. Antalya Kepez Kaymakamı ziyaret eden dernek yönetimi çalışmaları hakkında Kaymakam Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK’i bilgilendirdi.

Başkanlığını Yaşar Tabur’un yaptığı dernek yönetiminden Başkan yardımcısı Hakan Tınas, Yönetim Kurulu Mali İşlerden Sorumlu Ferruh Kalaycı, ANTÜMDER üyesi Arpahan Kemer, ANTÜMDER üyesi Demir Demir, Emekli Öğretmen Osman Demir, Basın Danışmanı Sema Yerdelen Kaymakam ÖZGÖDEK’i makamında ziyaret etti.

Derneğin ihtiyaçtan doğduğunu ifade eden Yaşar Tabur, “Seçim döneminde köylerin ihtiyaçlarını gördük. Bu ihtiyaçları, Siyasiler ve Belediye Başkanları ile paylaşarak, sorunları giderme noktasında ve daha yaşanabilir bir Antalya olması yönünde Antalya Büyükşehir Kültür ve Dayanışma Derneği (ANTÜMDER) kurduk. Türkiye’de bir ilki başlattık” dedi.

Antalya Kepez ilçe Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Derneğin bundan sonraki hedefini sordu. ANTÜMDER Başkanı Yaşar Tabur “bundan sonraki hedefimizin özellikle taşrada yaşayan insanlarla bilgi alışverişinde bulunarak, vatandaşı doğru bilgilendirerek, katkı vermek istiyoruz. Antalya Büyükşehir Kültür ve Dayanışma Derneği tüm Köyleri ve İlçeleri kapsayan bir dernektir.

Biz nasıl ki Derneği kurmadan dere tepe gezerek, ayrım yapmadan tüm vatandaşların görüşlerini aldıysak, bundan sonra da Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm Antalya’nın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “Sloganımız şudur; Antalya Türkiye de en çok göç alan bir şehrimiz, bu kentte yaşamayı tercih eden herkesi ANTALYACI olmaya Davet ediyoruz” dedi.

Dünyayı Siyaset yönetiyor

Tabur “Dünyayı siyasi yönetiyor. Siyasi güç olmazsa ekonomi güç de olmaz. Örnek verecek olursak; Amerika siyasi gücü olduğu için dünyayı yönetiyor. Biz siyaset yapma derdinde değiliz siyaseti yapan partiler var. Ama siyaseti de yok sayamayız siyasetçileri dinleyeceğiz onlar çünkü yön veriyor” diye konuştu.

Siyasetçilerin önünü açmak gerek

Kaymakam Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK “tüm kesimler arasında en yetişmiş kesim, en faydalı kesim siyasi kesimdir. Türkiye’yi en çok düşünen de en çok gayret gösterende en çok yorulanda siyasetçilerdir. Siyasetçilerin önünü açmak gerektiğini söyleyen kaymakam Özgödek, siyasilere projeler götürülmesi konusunda Sivil Toplum Kuruluşları bu bakımdan çok önem taşır. Sivil toplum kuruluşların, Üniversitelerin, Belediyelerin, siyasetçilere yardımcı olması gerektiğini, Üniversitelerde daha kapsamlı siyasi eğitimi verilmeli ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Kepez ilçe Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK derneğe çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım