Menu
RSS

ATSO Akademi’den İlçelerde 'Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi'

ATSO Akademi’den İlçelerde 'Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde eğitim faaliyetlerini yürüten ATSO Akademi ilçelerdeki üyelere yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından Nisan ayında

Gazipaşa ve Serik temsilciliklerinde “Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi” konulu eğitim programı gerçekleştirileceğini bildirdi.

Başkan Çetin, “6 Nisan Çarşamba günü 13.00-16.00 saatleri arasında Gazipaşa Öğretmenevinde, 7 Nisan Perşembe günü ise 13.00-16.00 Serik Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda üyelerimize ve çalışanlarına yönelik ücretsiz “Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi” konulu eğitim düzenleyeceğiz” dedi.

Başkan Çetin açıklamasında şunları kaydetti; 

ATSO bünyesinde eğitim faaliyetlerini yürüten ATSO Akademi yapılanmamız temsilcilik eğitimleri programı ile devam ediyor.

6 Nisan’da Gazipaşa’da düzenlenecek olan “Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi” konulu eğitimde; eğitmen İlker Taşçı tarafından, iletişim unsurları, iletişim süreci, işitme, dinleme, anlama ve empatik dinleme, sinerjik iletişim,  yüz ifadeleri ve baş hareketi, eller, kollar ve parmaklar, bacakların kullanılışı ve oturuş pozisyonları, İnsanlar arası ilişkilerde mesafe ve bedensel temas, yalan, şüphe ve tereddüt davranışları, statü ve semboller konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecek.

7 Nisan’da Serik’te düzenlenecek olan “Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi” konulu eğitimde ise; eğitmen Murat Küden tarafından, İletişim nedir? Kişilik analizi, temsil sistemleri, göz erişim ipuçları, iletişim ilkeleri, algı, meta ve Milton dil kalıpları, bağ kurma, iletişimde sebep ve sonuç, iletişimde aynalama ve yönlendirme, iletişimde başarı yolları statü ve semboller konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecek.”

yukarı çık
0
Paylaşım