Menu
RSS

ATSO Başkanı Davut Çetin’den Başsağlığı Mesajı

ATSO Başkanı Davut Çetin’den Başsağlığı Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimçok’un vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Çetin mesajında şunları kaydetti:

“Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Abdullah Sevimçok’u genç yaşta, beklenmedik bir zamanda, Antalya’ya ve Türkiye’ye daha nice değerli hizmetler vereceği bir dönemde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

Değerli AESOB Başkanımız Antalya için, esnaf ve tüccarlarımız için fedakarca çalışan değerli bir sivil toplum lideriydi. Kendisi uzlaşmacı ve mütevazı kişiliği, geniş vizyonu ve çalışkanlığı ile Antalyalıların gönlünde yer edinmiş bir dostumuzdu.

Sayın Başkan ile birçok projede birlikte çalıştık, değerli katkılarından yararlandık. Kendisi ile son olarak teröre karşı yayınladığımız ortak deklarasyon nedeni ile biraraya gelmiş ve tüm sorunların toplumsal birliktelik, karşılıklı saygı ve sevgi ile aşılacağını ifade etmiştik. Sevimçok Başkan, Antalya’nın birleştirici, bütünleştirici liderlerinden birisi idi.

Sayın Başkan ile rahatsızlığı sürecinde de görüşme imkânı bulduk ve sağlığına kavuşmasını diledik ama ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz.

Bu duygu ve düşüncelerle Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği camiasına, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet diliyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım