Menu
RSS

Başkan Bayar Savran, Yeniden Seçildi

Başkan Bayar Savran, Yeniden Seçildi

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan seçimli genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Bayar Savran, yeniden seçildi. Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan seçimli genel kurulu yapıldı.

Serik Belediyesi Düğün Salonu'nda genel kuruldaki genel kurula, Kaymakam Haluk Şimşek, Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca, Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara ve diğer davetlilerle üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Altıncı Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kooperatifin gelir gider mali bilançosu ve faaliyet raporu okundu.

Kooperatif üyeleri okunan raporları oybirliğiyle kabul etti. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan Bayar Savran, oyların tamamını alarak 3 yıllığına yeniden seçildi.

Bayar Savran, "Genel kurulumuzun coşkulu olması bizi çok sevindirdi. Sizler kooperatifinize sahip çıktığınız sürece bizler de sizin için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız bu güç bizleri onurlandırmıştır.

Geçen yıl iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. 2018 yılını göreceğiz. 2016 ve 2017 yılı esnafımızın ekonomik olarak beklentileri yerine gelmedi. İnşallah 2018 yılı birlik, beraberlik, krizlerin olmadığı bir yıl olsun" dedi.

2017'de sıkıntıları olduğunu vurgulayan Bayar Savran, "Onu inkar etmek mümkün değil. Ekonomik bir sıkıntıydı. 2017 yılında tek moral bulduğumuz, sıkışan esnafımıza plasman desteğinde bulunduk.

2017 yılında 12 ayda verilen plasman toplamı 52 milyon TL. Bu kooperatif tarihinde bir üst sınırdır. Bu imkanı bize sağlayan devlet büyüklerimize, bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte Serikli esnafımızın turizmden daha fazla pay almaları için sahildeki otellerden Serik merkezine turist gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Bayar Savran'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Sadık Türkmen, Ahmet Ali Kurt, Osman Demiroğlu, Recep Çelikdöven; Denetim Kurulu Volkan Kara, Abdullah Kocabıyık; Bölge Birliği Temsilcisi Bayar Savran, Osman Manav, Himmet Torun, Derya Dursun, Harun Şaşmaz.

yukarı çık
0
Paylaşım