Menu
RSS

Başkan Çetinkaya, Kariyer Gününde Liseli Öğrencilerle Söyleşi Yaptı

Başkan Çetinkaya, Kariyer Gününde Liseli Öğrencilerle Söyleşi Yaptı

Kumluca’da Mavikent Mustafa - Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi idaresi tarafından organize edilen kariyer günü etkinliklerine katılan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kendi hayatı ve kariyeri üzerine öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Kendisinin çok zor şartlar altında ilk, orta ve lise eğitimini tamamladığını anlatan Çetinkaya, üniversite eğitiminde ise istediği hayal ettiği üniversiteyi değil de, farklı bir alanda eğitim almak zorunda kaldığını, ancak daha sonrada okuduğu üniversiteyi severek ve dereceyle tamamladığını söyledi.

Üniversiteyi tamamladıktan sonrada birçok yaşamın zorluklarına göğüs gerdiğini ifade eden Çetinkaya, “Bizim zamanımızda istediğimiz her türlü olanağa ulaşmak mümkün değildi. Ama insan hedef belirler, varmak istediği noktaya odaklanırsa bunu başarıyor. Ben hayatım boyunca yaptığım tüm işleri severek ve en iyisini yapmaya çalışarak yaptım.

Bunun karşılığı olarak da, her işte başarıyı elde ettim. Sizlere de tavsiyem kendinize hedef koyun, başarılı olmak için çalışın mutlaka başarılı olursunuz” dedi.

Bir süre eğitimci olarak hayatını sürdürdükten sonra ise siyasete atıldığını anlatan Çetinkaya, eğitimci olduğu dönemde olduğu gibi, siyasette de hiçbir zaman olmayacak hayal peşinde olmadığını, her zaman insanlara verdiği sözleri yerine getirmek için mücadele ettiği belirtti.

Özellikle siyasette konuştuklarınızla, yaptıklarınızın aynı olmasının insanların gözünde önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Ben siyaset hayatımda da, insanlara ne vaatlerde bulunduysam, ne söz verdiysem yapmaya çalıştım.

Bunun karşılığı da bugüne kadar hiç kimseye nasip olmayan Kumluca’da dört dönem üst üste belediye başkanı seçildim. İnşallah ilçemiz için, halkımız için güzel hizmetler yapmışızdır ve yapmaya da devam ederiz” diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım