Menu
RSS

BESYO Öğrencileri Doğa Sporları Kampında Buluştular

BESYO Öğrencileri Doğa Sporları Kampında Buluştular

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretmenlik bölümü öğrencileri, Elmalı ve Kızlar Sivrisi'nde gerçekleştirilen doğa sporları kampını tamamladı. Antalya'nın Elmalı İlçesi'ndeki Çamkuyular Milli Parkı'nda düzenlenen doğa sporları kampına, 30'un üzerinde öğrenci katıldı.

Kampın liderliğini Akdeniz Üniversitesi BESYO öğretim görevlisi aynı zamanda AKUT Antalya Birim Sorumlusu Yılmaz Sevgül üstlendi. Ekibiyle birlikte 1 hafta süresince kampın koordinasyonunu gerçekleştiren Sevgül, öğrencileriyle doğada yaşamanın keyfini çıkardı.

Kimi gün kilometrelerce dağ yollarından yürüyerek tırmanış gerçekleştiren, kimi gün kamp alanında teorik bilgiler üzerine çalışan Sevgül ve öğrencileri, doğayı keşfetme imkânı da yakaladı.

Elmalı kampının ardından Kızlar Sivrisi'nde ikinci kampa başlayan Sevgül ve öğrencileri, omuz omuza çetin doğa şartlarında eğitimlerini tamamladı.

Yaz aylarında düzenlenen doğa sporları kamplarının öğrencilerin motivasyonu için çok önemli olduğunu vurgulayan Sevgül, "2016 yılı kampımızı başarıyla tamamladık. Bir hafta süresince omuz omuza eğitimler gerçekleştirdik. Güldük, yorulduk, eğlendik" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım