Menu
RSS

Binlerce Eczacı Antalya’da Buluşacak

  • Yazan 
Binlerce Eczacı Antalya’da Buluşacak

Alliance Healthcare Türkiye’nin Geleneksel Fırsat Günleri, Binlerce Eczacıyı Antalya’da Buluşturacak. Alliance Healthcare Türkiye tarafından her yıl düzenlenen Fırsat Günleri, bu yıl 3-27 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Binlerce sağlık ve güzellik ürününden eğitime, eğlenceden çekilişe kadar çok sayıda fırsatın sunulacağı geleneksel etkinlik, 3 bin 500’ü eczacı olmak üzere yaklaşık 6 bin katılımcıyı bir araya getirecek. Işın Karaca ve Hakan Altun ise konserleriyle etkinliğe renk katacak.

Alliance Healthcare Fırsat Günleri, geçen sene olduğu gibi Antalya Starlight Convention Center’da düzenlenecek. Fırsat Günleri’ne bu yıl 3 bin 500’ü eczacı olmak üzere 6 bin davetlinin katılması bekleniyor. Organizasyonda katılımcılara, yaklaşık 100 firmanın 12 binden fazla ürüne dair kampanyaların yanı sıra eğitimler ve çekilişler de sunulacak.

Sağlığa ve güzelliğe dair her şey bir arada

Alliance Healthcare Türkiye Müşteri İlişkileri ve Satış Direktörü Erhan Tetik, yeni bir Fırsat Günleri buluşmasını heyecanla beklediklerini belirterek, “Fırsat Günleri, şirketimiz için artık gelenekselleşti. Bu sene etkinliğimizin 7. yılındayız. Geçmiş yıllardan edindiğimiz deneyimler ile katılımcılarımız, gerek sektörel eğilimler ve satış koşulları, gerekse oldukça yoğun eğlence programıyla, ticaret ve tatil keyfini birleştirebilecek. Sağlığa ve güzelliğe dair her şey, Fırsat Günleri’nde olacak. Ekibimizle büyük bir heyecan içinde Mart ayının hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

Ünlü sanatçılar renk katacak

Fırsat Günleri’nin her dakikası dolu dolu geçerken, haftanın üç günü renkli eğlenceler düzenlenecek. Her perşembe Kenya Akrobasi Grubu tarafından muhteşem bir gösteri sunulurken, El Circo Grubu da misafirlere keyifli anlar yaşatacak. Cuma akşamları Honnes Sağlık sponsorluğunda Işın Karaca, cumartesi akşamları ise Pharmet Sağlık sponsorluğunda Hakan Altun konserleri Fırsat Günleri’ni unutulmaz kılacak.

yukarı çık
0
Paylaşım