Menu
RSS

Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezinde Gençlere Davet Var

Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezinde Gençlere Davet Var

Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle gençlerin sosyalleştiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezinin üye sayısının 13 bin 364’e ulaştığını bildirdi.

Gençlik merkezleri gençlere kapılarını açtı

Cavide ve Faruk Kadam Gençlik Merkezinde bir müdür, bir sportif eğitim uzmanı, 2 memur, 4 gençlik lideri görev yapıyor. Gençlik merkezi üyelerine, Değerler, Değerler Eğitimi, Dil Eğitimleri, Dini İlimler Sosyal Bilimler, Kişisel Gelişim, İnovasyon Atölyelerinde uzman kişiler tarafından ders veriliyor.

Ayrıca sık aralıklarla gençlere, edebiyat kulübü de yazar buluşmaları, okuma günleri, proje seminerleri çalışmaları yapılıyor.

Gençlere davet var

Antalya’da Özgecan Aslan Gençlik Merkezinden ayrı Cavide Faruk Kadam GenÇlik Merkezi, Alanya Gençlik merkezinin bulunduğuna değinen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Gençlik merkezlerinde gençlerin kişisel-sosyal gelişimleri katkı sağlamaları için sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle bir çok alanda birikimlerini ve donanımlarını artırarak kendilerini geliştirdiklerini" söyledi.

Ayrıca Hacıcaferoğlu, "Gençlik merkezlerinin gençlerin üzerinde milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri taşıyan, toplum yararını kişisel çıkarların üzerinde tutan, ülke kalkınmasına ve ihtiyaçlarına cevap verecek bilgi, beceri ve deneyime sahip bireyler olarak yetişmeleri için katkı sağladığını" kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım