Menu
RSS

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları: Karalamalara Karşı Başkanımızın Yanındayız

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları: Karalamalara Karşı Başkanımızın Yanındayız

Son günlerde tartışmaların önüne geçen Konyaaltı Belediyesi’nin bir parka Korkmaz Tetik isminin verilmesi kararına karşı çıkanlara bu kez de CHP’liler tepki göstermeye başladı. CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı’nın

Korkmaz Tetik isminin bir parka verilmesi karşısında söylediklerine tepki göstererek, “300 bin öğrenciye KYK borcundan dolayı icra dosyası açılırken akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Okuyabilmek için umutla gittikleri tarikat yurtlarında tacize uğrayan,

canlı canlı yanan küçücük bedenler için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler; Şu yaşanılan pandemi sürecinde her gün sağlık emekçilerimizi kaybederken Covid hastalığının meslek hastalığı sayılması için akıllarına hiç kampanya gelmeyenler;

şimdi asılsız yakıştırmalarla, düşmanlık diliyle ve yalanlarla 10 Ekim katliamında yitirdiğimiz canlarımızı ve Korkmaz TEDİK ismini kirletmeye çalışmaktalar” dedi.

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Vergi afları için, sömürülen kaynaklar için, lise diploması bile sahte GÜREŞÇİ için, madenciler için söyleyecek hiç bir şeyleri olmayanlar iftiralarla en iyi yaptıkları işi yapmaya çalışıyorlar.

Korkmaz abi yaşasaydı şu an pandemide emekçiler ölmesin diye mücadele edecekti, asgari ücret için kampanyalarda yer alacak belki de BİMEKS işçilerinin yanlarında olacaktı.

Yapılan karalama, iftira kampanyasına karşı Meclis Üyelerimizin ve Başkanımızın almış oldukları kararda yanlarında olduğumuzu gururla söylüyoruz.

Ayrıca Başkanımızın da söylediği gibi kampanya adı altında vatan şehitlerimizin isimlerinin ve fotoğraflarının siyasi parti seçim müzikleri eşliğinde siyasi propaganda aracı olarak kullanılması şiddetle kınıyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım