Menu
RSS

CHP Kumluca Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

CHP Kumluca Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanlığının Yeni yönetim kurulu binası danışma kurulu toplantısı ile birlikte açıldı. Milletvekilleri Deniz Baykal ve Mustafa Akaydın, İl Başkanı Semih Esen ve İl Yönetimi, 26 dönemde milletvekili adayları,

İlçe Başkanları ve pek çok partilinin de katıldığı Danışma Kurulu Toplantısında Partililer İlçe Yönetimine ve konuşmacılara sorular yönelttiler. Antalya İlçeleri arasında yapılan ilk Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Kumluca İlçe Başkanlığında, İlçe başkanı Kemal Bilal Öner şunları söyledi:

‘’2 ay önce ilçe başkanlığı binamızı 10 yıldır bulunduğumuz adresten farklı bir adrese taşıdık. Yeni yerin daha geniş ve daha kullanışlı olması için, gelecek yönetimlerinde daha rahat etmesi için her şeyi düşünerek İlçe Başkanlığı binamızı düzenledik.

Danışma Kurulu Toplantıları üyelerin yöneticilerle buluştuğu, sorular sorabildiği ve daha iyi bir CHP için yapılan verimli toplantılardır. Bu toplantıda İlçemiz Üyeleri ve Yönetim Kurulumuz için oldukça verimli geçmiştir’’ dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım