Menu
RSS

CHP’li Kadınlardan Tekerlekli Sandalye Yardımı

CHP’li Kadınlardan Tekerlekli Sandalye Yardımı

Antalya’nın Yeşildere Mahallesi’nde yaşamakta olan Hüseyin Çarklıoğlu (78) geçirdiği felç nedeniyle hareketleri kısıtlandı. Bunun üzerine CHP Yeşildere Mahalle temsilciliği tarafından bilgilendirilen CHP Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Ömür Kahyaoğlu, felç geçiren kişiye tekerlekli sandalye teminini sağladı.

Çarklıoğlu’na tekerlekli sandalyeyi teslim sırasında konuşan Kahyaoğlu, “Mahalle temsilciliğimiz bize durumu iletince hemen konuyla yakından ilgilendik. Bağlantılarımız sayesinde bir tekerlekli sandalye temin ederek amcamızın rahatça dolaşabilmesini sağlamaya yardımcı olduk.

Parti olarak imkânlarımız her ne kadar kısıtlı da olsa elimizden geldiğince mağdur ve muhtaç insanlarımıza yardım etmeye gayret ediyoruz.

Bu her şeyden önce bir insanlık görevidir. Ekonomik zorluklar içerisinde olan vatandaşlarımız kendi imkânları ile temin edemedikleri araç veya başka ihtiyaçları için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sonuçta hepsi de bizim insanımız.” Dedi.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Hüseyin Çarklıoğlu, evine gelen CHP kadın kolları başkan ve yöneticilerine yaptıkları yardım için teşekkür etti. “İyi ki varsınız” diyen Çarklıoğlu, “Allah sizden razı olsun, en azından tekerlekli sandalye sayesinde biraz olsun rahatladım” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım