Menu
RSS

CHP Milletvekili Akaydın MMO Antalya Şube’yi Ziyaret Etti

  • Yazan 
CHP Milletvekili Akaydın MMO Antalya Şube’yi Ziyaret Etti

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, 17 Ocak’ta yapılan Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin 12’nci

Olağan Genel Kurulu’nda Bin 393 üyenin katılımıyla, 939 oy alarak yönetime gelen Hamamcıoğlu ve Yönetiminin çok iyi bir oy alarak hizmete geldiklerini vurguladı. Akaydın, sivil toplum örgütü olarak yüksek katılımlı bir şeçim yaşanmasının kent için önemli olduğunu vurgularken, Hamamcıoğlu’nun başkan seçilmesine çok sevindiğini söyledi.

HAMAMCIOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, sektörün bütün kollarıyla bir araya gelerek projeler ürettiklerini söylerken, ilerleyen dönemde yapılacak olan çalışmalarla ilgili CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ile istişarede bulundu. Projelerin ardından kent gündemine de değinen Hamamcıoğlu, binalara Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alınması ve klimalı ortamlardaki iç hava kalitesinin önemi konusunda kamuoyunun daha da bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım