Menu
RSS

CHP Muratpaşa Gençlik’ten Şehitlerimiz Anısına Futbol Turnuvası

CHP Muratpaşa Gençlik’ten Şehitlerimiz Anısına Futbol Turnuvası

CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıl Dönümü dolayısıyla futbol turnuvası düzenliyor. Cumartesi saat 20.00’de başlama vuruşu yapılacak turnuvada 16 takım mücadele edecek.

CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıl Dönümü dolayısıyla Muratpaşa Belediyesi Konuksever Stadı’nda futbol turnuvası düzenliyor.

Turnuva, Cumartesi (YARIN) saat 20.00’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin,

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şube Başkanı Ali Kuş, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş’ın da katılacağı törenle başlayacak.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç, Çanakkale Savaşı’nın büyük bir özgürlük direnişi olduğunu belirterek, Türkiye’yi bağımsızlığa taşıyan adımların ilki olduğunu söyledi.

Çanakkale zaferinden 103 yıl sonra Mehmetçiklerin Türkiye’nin geleceği ve bekası için Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele verdiklerine dikkat çeken Aykaç, “Kendilerine olan şükran borcumuz ne yapsak ödenmez, ödenemez.

Böylesi bir dönemde biz, CHP Muratpaşa Gençlik Kolları, düzenleyeceğimiz futbol turnuvasıyla şehitlerimizi anmak ve onlara olan borcumuzu bir kez daha hatırlamak için biraraya geleceğiz” diye konuştu.

Turnuvada 16 takımın mücadele edeceğini belirten Aykaç, “Takımlar oluşurken Muratapaşa’mızın her kesiminden insanları bir araya getirmek istedik. Takımlara baktığımızda bunun en iyi şekilde sağladığımızı da düşünüyorum. Takımlara, turnuvada başarılar diliyoruz” dedi.

Sahada oluşan bu birlik ve beraberlik ortamının tribünlerde de yaşamak istediklerini belirten Aykaç, tüm Antalyalıları hafta boyunca 20.00’de başlayıp 22.00’de bitecek karşılaşmalar için Konuksever Stadı’na davet etti.

yukarı çık
0
Paylaşım