Menu
RSS

Dayak Yiyen Çocuğu Kurtarmak İsterken Bıçaklandı

Dayak Yiyen Çocuğu Kurtarmak İsterken Bıçaklandı

Antalya’da geçen yıl Yavuz Özcan Parkı'nda bıçaklanan Erhan Çiftçi'nin, dayak yiyen bir çocuğu kurtarmak için müdahale ettiği ortaya çıktı. Geçen 8 Ekim günü akşam saatlerinde arkadaşı Hüseyin Özel ile gezmeye çıkan 33 yaşındaki Erhan Çiftçi, Yavuz Özcan Parkı'nda küçük bir çocuğun yere yatırılıp dövüldüğünü görünce müdahale etti.

Çocuğun üzerine oturup döven kişiye tekme atan Çiftçi, yere düştü. Bu sırada çocuğun üzerindeki 21 yaşındaki Özcan Kılıç, Erhan Çiftçi'yi bacağından ve karnından bıçakladı.

Kavgaya Kılıç'ın yanındaki arkadaşları da karışınca bıçaklanan Erhan Çiftçi ile arkadaşı Hüseyin Özel kaçmaya başladı. Küçük çocuk ise kayıplara karıştı.

Özcan Kılıç olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınıp sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Erhan Çiftçi ise hastanede tedaviye alındı.

Kavgaya karıştıkları iddia edilen Özcan Kılıç'ın arkadaşları Sergen Bektaş ile Azmi Erdoğan'ın da tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Arkamdan Gelip Bana Tekme Atıp Küfretti

Erhan Çiftçi hakkında yaralamak, Özcan Kılıç hakkında ise kasten öldürmeye teşebbüs suçundan Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Özcan Kılıç mahkemedeki savunmasında, “Olay günü arkadaşım Azmi Erdoğan'ın, çakmak gazı kokladığı için bir çocuğa tokat attığını gördüm. Çocuğun kafasını kaldırınca bu kişinin yeğenim Sedat olduğunu fark ettim.

Yerden kalkması için yüzüne bir tokat attım. O sırada arkamdan gelen bir kişi bana tekme attı, montumu yırttı. Ne olduğunu sorunca yüzüme bir de yumruk attı. Bana küfür etti. Ölmüş anneme de küfredilince bıçakla vurdum. Bu kişiden şikâyetçi değilim" diye konuştu.

Düşünce Bıçakladı

Erhan Çiftçi ise “Sanık çocuğun üzerine oturmuştu. Çocuğun etrafında beş altı kişi vardı. Bunun üzerine ben koşup sanığa ayağımla vurdum. O sırada ayağım kaydı, yere düştüm.

Ben yerdeyken bacağımdan bıçaklandım. Ben kaçmaya çalışırken çocuğu döven kişi karnımdan da bıçakladı. Kimseye küfür etmedim" dedi.

Davada tutuksuz yargılanan Sergen Bektaş ise kendisinin suçsuz olduğunu ve kavgayı ayırmaya çalıştığını iddia etti. Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

yukarı çık
0
Paylaşım