Menu
RSS

Demokrasi Nöbetinde Aksu Tek Yürek Oldu

Demokrasi Nöbetinde Aksu Tek Yürek Oldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Meydanı’ndaki “Demokrasi Nöbeti”ne Aksu’dan yoğun katılım oldu. Belediye Başkanı Halil Şahin tüm ekibiyle meydanda yer alırken, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar başta olmak üzere herkes şölene akın etti.

Gördüğü manzara karşısında gurur duyan Başkan Şahin, “Aksu’muz demokrasimize sahip çıktı. 7’den 77’ye herkes demokrasi şöleninde elinde Türk bayrakları ile büyük coşku yaşadı. Herkese teşekkür ediyorum. Bu vatan hepimizin” dedi.

Demokrasi Şöleninde Aksu tek vücut oldu, ilçede yaşayanlar Demokrasiye sahip çıkmak için Cumhuriyet Meydanına akın etti. Ünlü sanatçıların ve sunucuların yer aldığı, tüm siyasi partilerin bulunduğu Demokrasi Şölenine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, siyasi partilerin ilçe teşkilatları, belediye personelleri, Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş ve konsey üyeleri, Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Altın ve mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri başta olmak üzere Aksulu pek çok vatandaş katıldı.

Renkli ve coşkulu geçen şölende sanatçılar şarkılarıyla Antalyalıları eğlendirdi. Aksu’dan her kesimin yer aldığı şölende Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Gördüğüm manzara beni çok mutlu etti.

Aksuluların demokrasimize sahip çıkması çok sevindirici. Vatandaşlarımız ilk günden beri bizimle nöbet tutuyor. Milli iradeye karşı yapılan kalkışma hareketi milletimizin daha da kenetlenmesini, ülkesine sahip çıkmasını sağladı.

Demokrasi şöleninde de hep birlikte büyük coşku yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayarak meydanlara inen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde bu birlik ve beraberlik ruhu, vatan sevgisi olduğu sürece kimse ülkemizi bölemez” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım