Menu
RSS

DSİ Antalya Bölge Müdürü, DSİ Genel Müdür Yardımcılığına Atandı

DSİ Antalya Bölge Müdürü, DSİ Genel Müdür Yardımcılığına Atandı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde görev değişiklikleri oldu. DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu DSİ Genel Müdürlüğüne, Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ Genel Müdür Yardımcılığına,

DSİ Kayseri 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkunda DSİ Antalya Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

14 Ocak 2013 tarihinden 22 Temmuz 2016 tarihine kadar DSİ 13. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Turkay Özgür DSİ Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür; ‘’2013 yılı Ocak ayından bu güne kadar Antalya’nın Kaştan, Gazipaşa ilçesine kadar birçok yatırım yapıldığını ve birçok yatırımda devam ettiğini belirterek, görev yaptığım süre içerinde mesai mefhumu gözetmeksizin ekibimiz ile birlikte çok başarılı çalışmalar yaptık.

Bu yatırımlar başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Antalya Valimiz, Antalya Milletvekillerimiz, DSİ Genel Müdürümüz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarımızın katkı ve destekleri ile oldu. Destekleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

1954 Yılından bugüne ülkemizde çok büyük yatırımlar yapan ve şahsımı DSİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’na şükranlarımı sunuyor, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı Yüce Allahtan niyaz ediyorum. ’dedi.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Özgür;’ Antalya merkez ve bağlı 19 ilçemizde ki köy ve mahalle muhtarlarımıza ve her zaman yanımızda olan Aziz milletimize destekleri için teşekkür ediyorum.

Diğer taraftan yaptığımız yatırımlarımızın halka anlatılması manasında bir köprü vazifesi gören Antalya’nın görsel ve yazılı basınında görev yapan vefakâr ve cefakâr gazeteci kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum.

Kendileri ile görev süresince iyi bir iletişim kurarak çok verimli çalışmalar yaptık. Yatırımlarımızı vatandaşlarımıza anlatma fırsatı bulduk.

Yine yaptığımız çalışmalarda çok büyük emek ve gayret gösteren DSİ 13. Bölge Müdürlüğü personelimize ve firma elemanlarımıza samimi ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Antalya’dan güzel hatıralar ile ayrılırken bütün vatandaşlarımızdan bizlere haklarını helal etmelerini ve dualarını esirgememelerini arzu ediyorum. ’dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım