Menu
RSS

DSİ’de Şampiyon Belli Oldu

DSİ’de Şampiyon Belli Oldu

DSİ Bölge Müdürlüğünde her yıl düzenlenen “Şubeler Arası Geleneksel Futbol ve Voleybol Bahar Turnuva Maçları tamamlandı. 9 Takımın katıldığı Futbol Turnuvası Bölge Müdürlüğü futbol sahasında Makina Tork Gücü ile 133. Şube (Finike) Futbol takımları arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.

Final Maçını DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Türk –İş Antalya İl Temsilcisi ve Tes-İş Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Ünal, Bölge Müdür Yardımcıları Özhan Erdanışman, Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik, Mehmet Nazif Kök, DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz, Şube Müdürlerimiz, DSİ Spor Yönetimi ve DSİ personelleri izlediler.

Final Maçında normal ve uzatma dakikaları 0-0 biten maç penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışlarında 133 Şube (Finike) Spor, Makina Tork Gücü Sporu mağlup ederek 2016 yılının şampiyonu oldu.

Şampiyonun beli olmasının ardından kupa törenine geçildi. Törende bir konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür; ‘’

Değerli mesai arkadaşlarım ve çok kıymetli sporcularımız; DSİ hakikaten büyük bir kurum ve büyük bir ailedir. DSİ 1953’te kuruluş kanunuyla kurulmuş 1954’te icraatlarına başlamış ve 62 yıldır da tarım, enerji, hizmet ve çevre sektörlerinde çok önemi işler yapmaktadır.

Bölge Müdürlüğü olarak yaptığımız çalışmalar ile Gazipaşa’dan Kaş’a kadar, Elmalı’dan İbradı’ya kadar baraj, sulama projeleri, içmesuyu projeleri, arıtma tesisi projeleri ve taşkın koruma projeleri ile bölgemizi adeta küçük bir GAP’a çevirdik.

Bunları yaparken hep birlikte bir ekip olarak yaptık. Birlik, beraberlik içerisinde ekip ruhu ile hareket ederek devasa büyüklükte Su yapıları yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunduk.

Tabi biz bu faaliyetleri yaparken aynı zamanda sosyal ve sportif faaliyetlere de duyarsız kalmamaktayız. DSİ Spor kulübümüz çok büyük başarılar kazanıyor. Ben hem şahsım adına, hem de kurumum adına bu başarılardan onur duyuyorum.

Sizlerin de böyle şubeler arası hem iletişimi artırma, hem de birlikteliği sağlama noktasında her yıl rutin olarak yaptığınız bu turnuvalar beni ziyadesi ile mutlu ediyor.

DSİ’nin büyük bir kurum ve aile olduğunu bugün hep birlikte bir kez daha ispatladık. Sizler çok güzel mücadele ettiniz. İyi oynayanlar kazandı. Ancak ben her zaman söylüyorum bu işin bir kaybedeni yok.

Sonuçta DSİ kazanıyor, dostluk kazanıyor ve kardeşlik kazanıyor hepimiz kazanıyoruz. Bu duygu ve düşünceler İle hepinizi yürekten kutluyorum. ’dedi.

DSİ Spor Kulüp Başkanı ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Remzi Cengiz’de Kupa töreninde bir konuşma yaparak; ‘DSİ Spor Yönetimi olarak her yıl çalışanlarımızın birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmek için geleneksel olarak düzenlediğimiz Şubeler arası Futbol ve Voleybol Turnuvaları bu yılda tamamlandı.

DSİ Spor Kulüp Başkanı olarak Yönetimim adına Turnuvalara katılan bütün takımlarımızı ve oynayan arkadaşlarımızı centilmenlik, sevgi ve saygı çerçevesinde maçlar çıkardıkları için tebrik ediyorum. Başta Şampiyon olan takımlarımız olmak üzere katılım gösteren bütün takımlarımızı kutluyorum.

Bu sosyal ve sportif faaliyetleri yaparken en başta bizlerden manevi desteğini esirgemeyen Sayın Bölge Müdürüme şükranlarımı sunuyorum.

Kurumumuz adına alınan bütün başarıları Başta Sayın Bölge Müdürümüzün, DSİ Spor yönetimimizin, teknik ekibimizin, sporcularımızın ve bütün DSİ Ailemizin başarısıdır. ’dedi.

Futbolda

Birinci 133 Şube (Finike) Spor ’un kupasını Bölge Müdürü Turkay Özgür verdi. İkinci Makina Tork Gücü Spor ’un kupasını Tes-İş Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Ünal, verdi. Üçüncü olan Gazi Spor ‘un kupasını Bölge Müdür Yardımcısı Özhan Erdanışman verdi.

Voleybolda

Birincisi Atölye Demir Spor kupasını DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz verdi. İkinci Atölye Çelik Sporun kupasını Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan verdi.

Üçüncü Makine İşletme Sporun kupasını Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik verdi. Centilmenliğe layık görülen Elmalı 132. Şube Spor takımına ödülünü Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök verdi. Hakem heyetine DSİ Spor Kulübü İkinci Başkanı Dr. Emrah Küçükbozbey verdi.

DSİ’de Bölge Müdürlüğünde düzenlenen Futbol Turnuvasına;

Makina Tork Gücü Spor, Bölge Ayyıldız Spor, 131. Şube Spor, 131. Şube Özgençlik Spor, Makina Demir Spor, 132.Şube Elmalı Spor, 133 Şube (Finike) Spor, Sondaj Spor, Emlak Kamulaştırma Spor olmak üzere toplam 9 takım katıldı.

Voleybol Turnuvasına; Gazi Spor, Atölye Demir Spor, Atölye Çelik Spor ve Makine İşletme Spor olmak üzere 4 takım katıldı.

Turnuva sonunda Gazi Spor Takım Kaptanı Ömer Süzen Bölge Müdürümüz Sayın Turkay Özgür’ e Gazi Spor ‘un Futbol takımı formasını hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım